Gr  En
1€ = 1,2722$ = 0,8009£    

Ελλάδα

    ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ (sk)
Ιαματικό Θεραπευτικό Δίωρο στο Therma Spa
Ημερήσια εκδρομή 10/12
Προορισμός:   Ελλάδα
Τιμή:   14 €
Μεταφορά:   Οδικές
Ημέρες:   1
Αναχωρήσεις:   10/12
Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο της εκδρομής
Ενδιαφέρομαι >>
ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ (sk)<br>Ιαματικό Θεραπευτικό Δίωρο στο Therma Spa<br>Ημερήσια εκδρομή 10/12
Πρόγραμμα
Πρόγραμμα εκδρομής
Αναχώρηση γύρω στις 8.30 από το σημείο συγκέντρωσης με πρώτο προορισμό μας το όμορφο Λουτράκι. Όσοι δεν συμμετέχουν στο ιαματικό θεραπευτικό δίωρο θα έχουν ελεύθερο χρόνο να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ και ένα περίπατο δίπλα στη θάλασσα. Οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν την φυσικοθεραπεύτρια Βασιλική Καλπάκη στο εκπληκτικό θεραπευτικό πρόγραμμα, που έχει ετοιμάσει γι αυτούς στο Thermal Spa (ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα). Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι μαζί αναχωρούμε για επίσκεψη και προσκύνημα στον Όσιο Πατάπιο Λουτρακίου, στο μοναστήρι με την υπέροχη θέα, που είναι χτισμένο σε μια πλαγιά των Γερανείων. Αμέσως μετά συνεχίζουμε την βόλτα μας για την πανέμορφη Λίμνη Ηραίου, όπου θα παραμείνουμε για να γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα. Μετά το φαγητό θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα μετά από μία ημέρα, που θα μας αφήσει με έντονο το συναίσθημα της χαλάρωσης και της ευεξίας.
Πρόγραμμα Ιαματικό Δίωρο|
11:00: Επίσκεψη στο ιστορικό ημικυκλικό κτίριο της Δημοτικής Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου. Εκεί θαυμάζοντας τις ψηφιδωτές παραστάσεις με θέματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία, θα πιούμε από το φημισμένο ιαματικό νερό. Η δράση του ενδείκνυται για πολλές παθήσεις καθώς περιέχει στοιχεία που αφομοιώνονται από όλα τα όργανα και τους ιστούς. Έχει ευεργετική δράση στη χρόνια δυσκοιλιότητα, στο διαβήτη, για τη λιθοτριψία στα νεφρά και στη χολή ενώ μειώνει την αρτηριακή πίεση.
11:15-11:45: Επίδειξη προγράμματος ήπιας γυμναστικής στον εξωτερικό χώρο. Με ήπιες ειδικές διατάσεις και αναπνευστικές ασκήσεις προετοιμάζοντας τον οργανισμό μας να δεχτεί αποτελεσματικότερα τα οφέλη της λουτροθεραπείας.
12:00: Είμαστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, χαλάρωσης και ευεξίας με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου στο υπερσύγχρονο Thermal spa. Πρώτα θα μας εξετάσει με ένα σύντομο ιστορικό γιατρός και έπειτα θα απολαύσουμε το υδρομασάζ στις εσωτερικές πισίνες 201m2 Και 40μ2 ,υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της φυσικοθεραπεύτριας Βασιλικής Καλπάκη. Η Λουτροθεραπεία στις πηγές αυτές, που αναβλύζουν από μεγάλο βάθος εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη θεραπεία για: Αρθροπάθειες – Ρευματοπάθειες – Αποκατάσταση της κινητικότητας μετά από ορθοπεδικά χειρουργεία – Ισχιαλγία – Οσφυαλγία – Αυχενικό σύνδρομο – Δισκοπάθεια – Αντιμετώπιση και αποκατάσταση μυοσκελετικών και αθλητικών κακώσεων.
Διάρκεια λουτρού: 30 λεπτά
ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ: ΜΑΓΙΟ – ΠΕΤΣΕΤΑ – ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ – ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΣΝΑΚ *1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΩΡΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΩΡΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ & ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – 10 ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ & ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ
Πρότυπο κέντρο ολιστικών προγραμμάτων ευεξίας “Κινητοποίηση στην υγεία’”!
Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στο Πολύδροσο Αμαρουσίου εδρεύει το κέντρο ‘’Κινητοποίηση στην υγεία’’.
Ένα πρότυπο κέντρο ευεξίας για όλους, ένα σύγχρονο Ασκληπιείο για ειδικές ομάδες, όπου μέσα από ατομικές και ομαδικές συνεδρίες για όλες τις ηλικίες επιτυγχάνουμε σταδιακά μία καλύτερη ποιότητα ζωής!
Για εμάς η υγεία είναι η κατάσταση της πλήρους σωματικής , ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας. Εργαλεία μας για να την κατακτήσουμε είναι η κίνηση, ο χορός, η μουσική, το άγγιγμα και η αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων καθώς και με τη φύση. Με τη βοήθεια επιστημονικών μεθόδων όπως της φυσικοθεραπείας , της ψυχοθεραπείας αλλά και των τεχνών , η αποκατάσταση υλοποιείται ολιστικά και με τρόπο ευχάριστο. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τα εξειδικευμένα προγράμματά μας που στόχο έχουν την πρόληψη και την υγεία! Δημιουργικότητα, Χαρά, Κιναίσθηση, Επικοινωνία, Απλότητα, Έκφραση, Γνώση, Ολοκλήρωση.
Ψυχή του Κέντρου η φυσικοθεραπεύτρια & εμψυχώτρια προγραμμάτων ευεξίας Βασιλική Καλπάκη
Σύντομο Βιογραφικό:
Απόφοιτος ΤΕΙ φυσικοθεραπείας Αθήνας
Πρακτική άσκηση στη Φιλανδία σε κέντρο αποκατάστασης και ευεξίας στον τομέα της Γηριατρικής
Δασκάλα παιδιών και ενηλίκων και αθλήτρια λατιν χορών έως το 2015
Ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
Δημιουργός του προγράμματος χορευτικής γυμναστικής ‘’Ευμέλεια’’ σε ΚΑΠΗ και σε συλλόγους
Εμψυχώτρια και δημιουργός του επιτυχημένου προγράμματος ’’ΒΑλλίζουμε’’ στο νησί της μακροζωίας την Ικαρία, για 2 συνεχόμενα έτη! Έμφαση στην ανάδειξη του πολιτισμού, των συνηθειών και των ιαματικών πηγών!
Παρακολούθηση βιωματικών σεμιναρίων ψυχοδράματος, feldenkrais, pilates kai yoga.
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια OTAGO – πρόγραμμα ασκήσεων για πρόληψη πτώσεων
Περιλαμβάνει
Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
Αρχηγό – Συνοδό
ΦΠΑ
Δεν Περιλαμβάνει
Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό
Οι είσοδοι σε μουσεία και στους χώρους ενδιαφέροντος
Σημειώσεις
–Παιδάκια έως 5 ετών δωρεάν στο πούλμαν
-Παιδάκια 6 έως 12 ετών τιμή συμμετοχής στο πούλμαν 7 €
-Ακυρώσεις θέσεων-επιστροφή χρημάτων έως την Πέμπτη 07/12/2017
Αναζήτηση
Άλλοι προορισμοί
  ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ - Οδική εκδρομή (ac)
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Ιανουάριος - Μάρτιος - 215€
  ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, Οδική εκδρομή, Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά (ac) - 215€
  ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ (sk)
Ιαματικό Θεραπευτικό Δίωρο στο Therma Spa
Ημερήσια εκδρομή 10/12 - 14€
  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ (sk)
Ημερήσια Εκδρομή 26/11 - 16€
Προφίλ
Υπηρεσίες
Ταξίδια - Εξωτερικό
Ταξίδια - Ελλάδα
Προσφορές
Ταξίδια 55+
Εισιτήρια Αεροπορικά
Εισιτήρια Ακτοπλοϊκά
Ξενοδοχεία
Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Αδειοδοτημένο Γραφείο Γενικού Τουρισμού 
(Σήμα Λειτουργίας ΕΟΤ- ΜΗ.Τ.Ε. 02 06 Ε 61 00 00 16 301)