Gr  En
1€ = 1,2722$ = 0,8009£    

Εξωτερικό

    ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ, Πάσχα (ma)
Προορισμός:   Βελιγράδι
Τιμή:   395 €
Μεταφορά:   Αεροπορικές
Ημέρες:   5
Αναχωρήσεις:   6/4
Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο της εκδρομής
Ενδιαφέρομαι >>
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ, Πάσχα (ma)
Πρόγραμμα
5 μέρες αεροπορικώς στο Βελιγράδι - Νόβισαντ. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5* με μπουφέ πρόγευμα και ένα δείπνο καθημερινά.


ΜΕΡΑ
Αθήνα - Βελιγράδι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι με την AIR SERBIA. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία METROPOL PALACE 5* (www.metropolpalace.com) ή MERCURE EXCELSIOR 4* sup (www.accorhotels.com).


ΜΕΡΑ
Βελιγράδι, Περιήγηση πόλης
Πρόγευμα και περιήγηση στην όμορφη πόλη. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Κάλεμεγκνταν, κτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβου, τον Πύργο Νεμπόισα (Kula Nebojša), που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγίας Παρασκευής. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα - τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων - το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακό σέρβικο εστιατόριο με τοπική κουζίνα και φολκλορικό πρόγραμμα.

Λιγότερα

ΜΕΡΑ
Βελιγράδι - Νόβισαντ - Βελιγράδι
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νόβισαντ, πρωτεύουσα της βόρειας σερβικής επαρχίας Βοϊβοντίνα. Άφιξη και περιήγηση πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το κάστρο Πετροβαραντίν (Petrovaradin) με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ γειτονιά του Βελιγραδίου Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες (τσιγγάνικα βιολιά, παραδοσιακά Σέρβικα τραγούδια, bars, clubs).


ΜΕΡΑ
Βελιγράδι, Ελεύθερη μέρα (Προαιρετική εκδρομή: Τόπολα - Λόφος Όπλενακ - Μοναστήρι Μανασίτζα)
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για να περιπλανηθείτε μόνοι σας στην πόλη. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν σε μια προαιρετική εκδρομή στην πόλη Τόπολα της κεντρικής Σερβίας με τον λόφο Όπλενακ και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, καθώς και στο οχυρωμένο μεσαιωνικό μοναστήρι Μανασίτζα (Manasija). Για όσους συμμετέχουν στην εκδρομή, πρωινή αναχώρηση για την Τόπολα, που βρίσκεται στην καρδιά των αμπελώνων, πόλη γνωστή για την παραγωγή κρασιού και κέντρο ιστορικών γεγονότων κατά την διάρκεια του 18ου, 19ου και 20ου αιώνα. Μετά την περιήγησή μας θα επισκεφθούμε τον λόφο Όπλενακ, όπου θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με περίφημα ψηφιδωτά, τις νωπογραφίες, το μαυσωλείο της δυναστείας Καρατζόρτζεβιτς κλπ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στο Σέρβικο ορθόδοξο μοναστήρι Μανασίτζα (1406-1418). Επιστροφή το απόγευμα στο Βελιγράδι.

Λιγότερα

ΜΕΡΑ
Βελιγράδι - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο, ανάλογα με την πτήση της επιστροφής. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.
Περιλαμβάνει
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ με την AIR SERBIA
• Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
• Μπουφέ πρόγευμα και ένα δείπνο καθημερινά
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
• Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.A
Δεν Περιλαμβάνει
• Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 περίπου
• Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, λοιπά αξιοθέατα
• Ποτά
• Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
• Ο, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π
Σημειώσεις
Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
Αναζήτηση
Άλλοι προορισμοί
  ΣΑΞΟΝΙΑ - ΓΥΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Πάσχα (si)
Early Booking για έγκαιρη κράτηση - 595€
  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, Απρίλιος - Αγ.Πνεύματος (si)
Early Booking για κρατήσεις έως 21 ημέρες πριν - 415€
  ΝΑΞΟΣ - Golden Age (at)
4 ημέρες - Μάιος - 159€  55+
  ΚΡΗΤΗ - Golden Age (at)
6 ημέρες - Μάιος - 175€  55+
Προφίλ
Υπηρεσίες
Ταξίδια - Εξωτερικό
Ταξίδια - Ελλάδα
Προσφορές
Ταξίδια 55+
Εισιτήρια Αεροπορικά
Εισιτήρια Ακτοπλοϊκά
Ξενοδοχεία
Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Αδειοδοτημένο Γραφείο Γενικού Τουρισμού 
(Σήμα Λειτουργίας ΕΟΤ- ΜΗ.Τ.Ε. 02 06 Ε 61 00 00 16 301)