Gr  En
1€ = 1,2722$ = 0,8009£    

Εξωτερικό

    ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (zo)
Προορισμός:   Βενετία
Τιμή:   460 €
Μεταφορά:   Οδικές
Ημέρες:   8
Αναχωρήσεις:   27/02
Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο της εκδρομής
Κατεβάστε τον Ταξιδιωτικό Οδηγό Πόλης
Ενδιαφέρομαι >>
ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (zo)
Πρόγραμμα
1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 10.00 και αναχώρηση. Πρώτη στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για να κάνουμε την δεύτερη στάση μας στο ύψος του Βόλου. Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για τα συνορα των Ευζώνων. Συνεχίζουμε για Νις, Βελιγράδι. Περνώντας τα σύνορα της Κροατίας, φθάνουμε το βράδυ στο πανέμορφο Ζάγκρεμπ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η ημέρα: ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για Λιουμπλιάνα. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη που είναι κτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, με έντονα στοιχεία σε αρκετά κτίρια από την αυστριακού τύπου αρχιτεκτονική. Θα δούμε, μεταξύ άλλων, το παλαιό δημαρχείο και τον καθεδρικό ναό που δεσπόζουν στην πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βενετία. Άφιξη και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

4η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Πρόγευμα και σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Θα αναχωρήσουμε με βαπορέτο (εξ ιδίων κόστος) στην περιοχή Καστέλλο όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες και στενά σοκάκια θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων και θα καταλήξουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου βρίσκεται ο περίφημος καθεδρικός του Αγίου Μάρκου, αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής με εντυπωσιακά ψηφιδωτά. Επίσης θα δούμε το καμπαναριό του Καμπανίλε, τον Πύργο του Ρολογιού, τη Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το περίφημο Μουσείο Καρέρ. Ολόκληρη η πόλη αποτελεί ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο - γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια με τα πολυάριθμα καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ - GRANDE FINALE
Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρναβαλιού παγκοσμίως. Αρχικά με το πούλμαν και στη συνέχεια με το παραδοσιακό βαπορέτο, θα φτάσουμε στη «Γαληνοτάτη», που μας περιμένει μασκαρεμένη. Η μέρα είναι αφιερωμένη στο Grande Finale του καρναβαλιού. Θα βρεθούμε στη καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων μας περιμένουν. Χαρείτε στη φαντασμαγορικά στολισμένη κεντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιεσμένους που κινούνται στα γραφικά στενά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι αναμνήσεις από το μοναδικό καρναβάλι.

6η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Πρόγευμα και αναχώρηση για Ζάγκρεμπ. Περιήγηση στην πόλη που αποτελείται από τρία τμήματα: τα δύο παλαιότερα τμήματα (Κάπτολ και Γκόρντι Γραντ) που βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο κι από την Ντόλντι Γκραντ (Κάτω Πόλη) με εκτεταμένες σύγχρονες συνοικίες αλλά και βιομηχανικές περιοχές. Αξιοθέατα της πόλης αποτελούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ζάγκρεμπ, το Κροατικό Μουσείο Φυσικών Επιστημών, το Μουσείο Μίμαρα, το Εθνικό Θέατρο και η Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

7η ημέρα :ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση. Με τις ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για καφέ λαο φαγητό φθάνουμε στην Θεσσαλονικη το βράδυ. Τακτοποιηση στο ξενοδοχειο, διανυκτερευση.

8η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση στις 10.00. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεμάτοι αναμνήσεις, αργά το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα στο σημείο από όπου ξεκίνησε το όμορφο αυτό ταξίδι.
Περιλαμβάνει
Επτά (7) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ανάλογα με την επιλογή του ξενοδοχείου.
Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνει
Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Checkpoints 25 ευρώ.
Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά (Βενετία 3.15€).
Αναζήτηση
Άλλοι προορισμοί
  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ στις ακτές του Ατλαντικού
Ιούνιος 2019 (at) - 690€  55+
  Π Ο Λ Ω Ν Ι Α
Ιούνιος 2019 (at) - 720€  55+
  Πάσχα στην Κεφαλονιά (zo) - 140€
  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ (zo) - 355€
Προφίλ
Υπηρεσίες
Ταξίδια - Εξωτερικό
Ταξίδια - Ελλάδα
Προσφορές
Ταξίδια 55+
Εισιτήρια Αεροπορικά
Εισιτήρια Ακτοπλοϊκά
Ξενοδοχεία
Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Αδειοδοτημένο Γραφείο Γενικού Τουρισμού 
(Σήμα Λειτουργίας ΕΟΤ- ΜΗ.Τ.Ε. 02 06 Ε 61 00 00 16 301)