Gr  En
1€ = 1,2722$ = 0,8009£    

Ελλάδα

    Πάσχα στη Σύρο (zo)
Προορισμός:   Σύρος
Τιμή:   185 €
Μεταφορά:   Οδικές
Ημέρες:   4
Αναχωρήσεις:   26-29/04/2019
Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο της εκδρομής
Ενδιαφέρομαι >>
Πάσχα στη Σύρο (zo)
Πρόγραμμα
1η ημέρα: 26/04 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 09.00 . Άφιξη 12.45 στο λιμάνι της Σύρου . Τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο DOLPHIN BAY 4* στο Γαλησσά . Γεύμα και 20.00 αναχώρηση για Ερμούπολη –πλατεία Μιαούλη. Παρακολούθηση περιφοράς του καθολικού επιταφίου της Ευαγγελίστριας και στην συνέχεια των τριών ορθόδοξων ενοριών της πόλης Αγ.Νικολάου , Μεταμορφώσεως & Κοιμήσεως τ ης Θεοτόκου . Αναχώρηση από την Ερμούπολη στις 23.30 . Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: 27/04 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Θα ξεκινήσουμε με τον ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου ,όπου και βρίσκεται η περίφημη εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου , ένα από τα πρώτα έργα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (EL GRECO). Η εικόνα βρίσκεται στην εκκλησία από τον 19ο αιώνα, αλλά πριν από 20 χρόνια αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για αυθεντικό έργο του ζωγράφου. Θα συνεχίσουμε στο θέατρο Απόλλων , το έμβλημα της πολιτιστικής ανάπτυξης της Ερμούπολης. Έπειτα θα δούμε τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από εργασίες 61 ετών. Συνεχίζουμε για το μνημείο του άταφου στρατιώτη, την πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο, ένα μνημειώδες και ρητορικό έργο αστικής αρχιτεκτονικής. Ολοκληρώνοντας θα περάσουμε από το μουσείο Κυκλαδικής τέχνης (εφόσον είναι ανοιχτό ) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στις 23.00 αναχώρηση για τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Ποσειδωνία για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία και 00.15 επιστροφή στο ξενοδοχείο για την παραδοσιακή μαγειρίτσα.
3η ημέρα: 28/04 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε με γιορτινή διάθεση το ψήσιμο του οβελία. Πλούσιος μπουφές με μεζέδες και ούζο κατά την διάρκεια του ψησίματος. Γλέντι και χορός. Ελεύθερο το απόγευμα στην διάθεση σας. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: 29/04 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΣΥΡΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και ελεύθεροι στο νησί για μια τελευταία βόλτα. Μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για Πειραιά στις 16.00 . Άφιξη 19.45
Περιλαμβάνει
Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Dolphin Bay 4*
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Σύρο – Πειραιά με την εταιρεία Blue Star Ferries ( σε κάθισμα αεροπορικού τύπου ανά διαδρομή )
Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ αναψυκτικά , μπύρα , κρασί ( κόκκινο , λευκό ) κατά τη διάρκεια των γευμάτων και γλέντι με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.
Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο το οποίο θα συνοδεύει το group εν πλω σύμφωνα ( αποσκευές μεταφέρονται με το λεωφορείο παραλαβή στο ξενοδοχείο ) με το πρόγραμμα της εκδρομής
Αρχηγός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνει
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
Δημοτικός Φόρος διαμονής 3€ το δωμάτιο ανα δια/ση πληρωτέα απευθείας στο ξενοδοχείο
Αναζήτηση
Άλλοι προορισμοί
  Κοστιέρα Αμαλφιτάνα bella Νάπολη - Ρώμη
Πάσχα 2019 (ma) - 695€
  Πράγα
Πάσχα - Πρωτομαγιά - Αγ. Πνεύματος 2019 (la) - 595€
  Πάσχα στην Κεφαλονιά (zo) - 140€
  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ (zo) - 355€
Προφίλ
Υπηρεσίες
Ταξίδια - Εξωτερικό
Ταξίδια - Ελλάδα
Προσφορές
Ταξίδια 55+
Εισιτήρια Αεροπορικά
Εισιτήρια Ακτοπλοϊκά
Ξενοδοχεία
Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Αδειοδοτημένο Γραφείο Γενικού Τουρισμού 
(Σήμα Λειτουργίας ΕΟΤ- ΜΗ.Τ.Ε. 02 06 Ε 61 00 00 16 301)